Voorwaarden

Tenzij anders aangegeven, zijn alle materialen die op of te koop aangeboden via deze site, met inbegrip van de tekst, website design, logo’s, afbeeldingen, pictogrammen en afbeeldingen, alsmede de selectie, montage en opstelling daarvan, zijn eigendom van onze website ( “ons”), opererend als zakelijke professionals. Copyright © 2017, alle rechten voorbehouden.

U mag de inhoud van deze site alleen voor herziening en educatieve doeleinden en om te winkelen of een bestelling te plaatsen op deze site. Geen materiaal van deze site mag worden gekopieerd, gereproduceerd, gewijzigd, heruitgegeven, geüpload, gepost, verzonden, of verspreid in welke vorm of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

Alle rechten die niet uitdrukkelijk worden verleend, zijn voorbehouden. Elk ongeautoriseerd gebruik van de materialen die op deze site kan een overtreding van auteursrechten, handelsmerken en andere toepasselijke wetten en kan leiden tot strafrechtelijke of civielrechtelijke sancties. Emerit is een handelsmerk van ons en het gebruik van onze merken, handelsnamen en logo’s is verboden zonder voorafgaande toestemming van ons. Voor meer informatie over een van de programma’s, diensten en producten die worden aangeboden door us via Emerit kunt u ons mailen.